Ενημερωτικός ιστότοπος
web design(6)(1)(1)

2310 892167

diavalkaniko-light

6937 167187

chu-white-final

+32 25354115

Γεώργιος Κατσάνος, MD, PhD

Ενημερωτικός ιστότοπος

2310 892167

web design(6)(1)(1)
diavalkaniko-light

69371 67187

+32 25354115

chu-white-final

Δεύτερη Ιατρική Γνώμη (online)

κεφαλάρι εσωτ. σελίδων

Ο Ειδικός Χειρουργός Ήπατος – Παγκρέατος – Χοληφόρων, Επικ. Καθηγητής Χειρουργικής κ. Γεώργιος Κατσάνος, διαθέτει πολυετή εμπειρία σε μεγάλα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία της Ευρώπης, όπου και συνεχίζει να χειρουργεί.

Επειδή οι συγκεκριμένες παθήσεις, ιδίως όταν είναι ογκολογικές, απαιτούν γρήγορους μεν, αλλά σωστούς χειρισμούς, ασκεί online Ιατρική Συμβουλευτική για Β΄ εξειδικευμένη Ιατρική Γνώμη. Υπηρεσία αναγκαία, τόσο για ασθενείς που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε απολύτως εξειδικευμένο Χειρουργό στην Ελλάδα και χρειάζονται μια δεύτερη γνώμη πριν από κρίσιμες αποφάσεις, όσο και για Έλληνες του εξωτερικού που αναζητούν ενημέρωση για τις δυνατότητες της βέλτιστης θεραπείας των ιδίων ή συγγενικών τους προσώπων.

Η online εξέταση γίνεται έναντι αμοιβής. Ωστόσο, για να αποφευχθεί η χρέωση ενός ατόμου χωρίς ο ιατρικός του φάκελός να είναι πλήρης, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να ασκήσει ορθή συμβουλευτική, ο Δρ. Γ. Κατσάνος ακολουθεί την εξής διαδικασία:

Α΄ φάση της διαδικασίας: Συμπληρώνετε τα στοιχεία που σας ζητούνται παρακάτω και στέλνετε όλες τις εξετάσεις που έχετε στη διάθεσή σας. Ο φάκελος σας ελέγχεται από τον ιατρό με αντίτιμο απλής επίσκεψης. Εάν ο φάκελος δεν θωρηθεί πλήρης προκειμένου να αποφανθεί ο ιατρός για τον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης, σας έρχεται ενημερωτικό σημείωμα για το τί επιπροσθέτως πρέπει να κάνετε πριν ληφθεί οποιαδήποτε οριστική απόφαση και η συνεδρίαση θεωρείται λήξασα, ενώ σας αποστέλλει απόδειξη για τη δαπάνη.

Β΄ φάση της διαδικασίας: Εάν ολοκληρώσετε τις σωστές εξετάσεις ώστε ο φάκελός σας να θεωρείται πλήρης σύμφωνα με τις υποδείξεις, μπορείτε να επανέλθετε σε αυτή τη σελίδα, να συμπληρώσετε όλες τις πληροφορίες που σας ζητούνται για τη δεύτερη φάση. Εφόσον καταβληθεί το ποσόν της εξέτασης, σας έρχεται αυτόματη ειδοποίηση στο email σας, ότι το αίτημά σας γίνεται δεκτό. Ο Ιατρός θα σας ειδοποιήσει για την ημέρα και την ώρα της συνομιλίας. Το ραντεβού σας θα γίνει, εντός των επομένων 3 ημερών, ενώ ήδη ο Ιατρός έχει μελετήσει ενδελεχώς όλα τα στοιχεία του φακέλου σας. Μετά τη συνομιλία, θα σας σταλεί αναλυτική γραπτή ιατρική γνωμάτευση και απόδειξη για την καταβολή του ποσού.

Δείτε τα πεδία στη δεξιά πλευρά της σελίδας

ΠΩΣ ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ;