Ενημερωτικός ιστότοπος
web design(6)(1)(1)

2310 892167

diavalkaniko-light

6937 167187

chu-white-final

+32 25354115

Γεώργιος Κατσάνος, MD, PhD

Ενημερωτικός ιστότοπος

2310 892167

web design(6)(1)(1)
diavalkaniko-light

69371 67187

+32 25354115

chu-white-final

Η Ιατρική μας Ομάδα

κεφαλάρι εσωτ. σελίδων

Η Χειρουργική του Ήπατος, του Παγκρέατος, των Χοληφόρων, του Πεπτικού Συστήματος αποτελεί μια ιδιαίτερα απαιτητική εξειδίκευση της Γενικής Χειρουργικής.

Απαιτεί πολύ λεπτούς χειρισμούς για να αποφευχθούν οι κακώσεις και οι επιπλοκές και φυσικά μεγάλη χειρουργική εμπειρία στην κλασική αλλά και στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική, ώστε ο ασθενής να αναρρώσει το ταχύτερο δυνατόν. Ιδιαίτερα, καθώς στην πλειονότητα των περιπτώσεων τα χειρουργεία που καλούμαστε να διενεργήσουμε αφορούν σε ογκολογικούς ασθενείς και το αποτέλεσμα του ενδελεχούς χειρουργικού καθαρισμού είναι ύψιστης ογκολογικής σημασίας, ενώ η ταχεία ανάρρωση επιτρέπει την γρήγορη ολοκλήρωση και άλλων ογκολογικών θεραπειών.

MICROSURGERY

Σε αυτά τα χειρουργεία, απαιτείται άρτια εκπαιδευμένη και έμπειρη χειρουργική ομάδα σε Κέντρο όπου διαθέτει τον σύγχρονο εξοπλισμό, για το βέλτιστο αποτέλεσμα σύμφωνα με τις διεθνείς χειρουργικές πρακτικές. Δεν είναι αποτέλεσμα ενός χειρουργού το χειρουργείο, αλλά ταυτόχρονα, έχει πολύ μεγάλη σημασία, οι Χειρουργοί να εφαρμόζουν με μεγάλη εμπειρία, προηγμένες τεχνικές της Λαπαροσκοπικής και Ρομποτικής Χειρουργικής, καθώς και άλλες ελάχιστα επεμβατικές χειρουργικές τεχνικές.

Για τους λόγους αυτούς έχουμε συστήσει μια εξειδικευμένη ιατρική ομάδα που αποτελείται από 4 ειδικούς Χειρουργούς, Αναισθησιολόγους, Ακτινολόγους- Ακτινοδιαγνώστες, Επεμβατικούς Ακτινολόγους, Γαστρεντερολόγους, Ογκολόγους, Ακτινοθεραπευτές καθώς και από ειδικό Πνευμονολόγο και Καρδιολόγο  προκειμένου να εξασφαλίζεται η βέλτιστη αντιμετώπιση, πριν  κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη χειρουργική επέμβαση.

Η ομάδα μας εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες και εξειδικευμένες τεχνικές που εφαρμόζονται σε μεγάλα Κέντρα του εξωτερικού, για τη χειρουργική αλλά και την ολιστική αντιμετώπιση ασθενών με καλοήθεις και ογκολογικές παθήσεις του ήπατος, του παγκρέατος, των χοληφόρων, των επινεφριδίων, των νεφρών (καθώς ο Δρ. Γ. Κατσάνος διαθέτει τεράστια νοσοκομειακή εμπειρία από τις μεταμοσχεύσεις ήπατος και νεφρών).

Φυσικά αναλαμβάνει και όλες τις χειρουργικές πράξεις της Γενικής Χειρουργικής, με έμφαση στο έντερο, στην κοιλιακή χώρα, στο στομάχι, στη Βαριατρική, κ.α

ΠΩΣ ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ;